Seksueel misbruik is een gevoelig onderwerp. Er bestaan al vele technieken en behandelingen om dit te verwerken en een plekje te geven. Ik ben zelf seksueel misbruikt en heb op geheel eigen manier alles verwerkt en een plekje gegeven. Ik heb wraak, woede, pijn en verdriet omgezet in vrijheid, vrede, vergeving en dankbaarheid. Daarvanuit ben ik JustByou begonnen, een nieuwe manier om seksueel misbruik te verwerken. Een combinatie van Yoga, NLP en ademhalingsoefeningen.

Er wordt soms gedacht dat we heel veel moeten praten over de traumatische ervaringen om deze te kunnen verwerken. Het kan zijn dat we er tijdens de sessies over praten, maar mijn doel is vooral te praten over wat je denkt wat voor invloed het misbruik vandaag de dag nog op je heeft. Door middel van verschillende technieken wil ik daar verandering in brengen. We zullen ook lichaamswerk doen, waaronder yoga en ademhalingsoefeningen om pijn en verdriet los te laten waar we met woorden niet bij kunnen.

We praten over je angsten, je twijfels, je vragen… is het normaal dat?

Als gecertificeerd yogadocent, NLP-master en coach zal ik gebruik maken van al deze technieken. Ik kan alleen geven en helpen met wat mij heeft geholpen. Omdat ik het zelf heb meegemaakt en er doorheen ben gegaan en omdat ik een manier heb gevonden die helpt om te leren vergeven. Niet vergeven om de ander een goed gevoel te geven, maar vergeven om jezelf vrij te maken van wraak, woede en pijn.

We gaan samen een traject aan van minimaal 8 sessies. Je kan altijd kiezen voor meer sessies. Minder is lastig, want er is een minimaal aantal sessies nodig om echt resultaat te boeken.